Rezervirajte odmor

Datum dolaska:

Broj noći:

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Opuštanje u MIRANU

Hotel MIRAN pružit će Vam kvalitetan odmor i mediteransko okruženje savršeno za opuštanje. Naime, hotel je okružen mirisnim vrtom mediteranskog bilja, maslinicima i borikom, dok se ispred samog hotela prostire predivna šljunčana plaža i čisto, toplo Jadransko more.

Za istinski dalmatinski ugođaj u Pirovcu zaslužne su i vrijedne ruke malobrojnih žitelja koje su ljepotu i šarm gradića upotpunile kamenim povijesnim spomenicima neprocjenjive vrijednosti. Blaga klima, brojne uvale i plaže, te srdačna atmosfera domaćina i sadržajno bogat ljetni program samo su neki razlozi zbog kojih biste trebali posjetiti Pirovac. Ovakva oaza za odmor i uživanje zaista se ne pronalazi bilo gdje.

Zabava i sport

Hotel MIRAN nudi Vam mogućnost bavljenja različitim vrstama sporta i rekreacije. U svojoj ponudi hotel sadrži dva teniska terena, igralište za odbojku i stolni tenis, dok na plaži posjetitelji imaju mogućnost najma ležaljki i suncobrana, pedalina, sandolina i brodica (200 m od hotela). Također, ljubitelji biciklizma imaju mogućnost povoljnog najma bicikla i istraživanja dalmatinske obale na dva kotača.

Za sve goste rado ćemo organizirati izlete u nacionalne parkove, otoke i obližnje hrvatske gradove na Jadranskoj obali. Svakako preporučamo posjet Krki, Kornatima, Plitvicama ili Paklenici, te gradovima Zadru, Šibeniku i Splitu. Naravno, mogućnosti istraživanja Hrvatske i Jadrana još su veće. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Park Prirode Vransko jezero i biciklistička staza dugačka 55 km, a nedaleko su i popularne Vodice, te otoci Murter, Zlarin i Prvić. Želite li svoje slobodno vrijeme provesti kvalitetno i sadržajno, Sjeverna Dalmacija je pravi izbor za Vas...

Vrhunska usluga i specijaliteti

Hotel MIRAN ima pansionski i á la carte restoran s terasom i predivnim pogledom na more, te aperitiv bar i snack bar na plaži. Prepustite se gastronomskim užicima u privatnoj atmosferi hotela MIRAN ili se zaputite prema obližnjem centru Pirovca i kušajte neke dalmatinske „spize“ u jednom od pirovačkih restorana i konoba. Večernje sate možete provesti u jednom od popularnih kafića i slastičarnica u strogom centru Pirovca.

 

Copyright © 2018. / RIVIJERA
e-mail: rivijera@si.t-com.hr / sales: reservations@rivijera.hr / Tel/Fax: 00385 22 454 454