Rezervirajte odmor

Datum dolaska:

Broj noći:

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Vrhunske usluge cateringa

Na raspolaganju su Vam i naše posebne usluge: organizacija poslovnih domjenaka, cocktail zabava, proslava rođendana, krštenja i ostalih svečanih manifestacija. Također, u dvorani za sastanke na prvom katu hotela nudimo mogućnost organizacije poslovnih sastanaka i seminara. Posebno izdvajamo uslugu cateringa koja uključuje cjelokupnu pripremu raznovrsnih jela i njihovu dostavu na samo mjesto događanja.

Organizirani izleti sa stručnim vodičem

Jedna od atraktivnijih i zanimljivih turističkih regija u Hrvatskoj upravo je RIVIJERA Šibenik koja zauzima dio sjeverne Dalmacije. U svom zaleđu omeđena je planinom Dinarom te se obalom proteže od Pirovca na zapadu do Ražnja na jugu i obuhvaća više od 200 manjih i većih otoka te nadmorskih grebena.

Kristalno čisto more, plaže, otoci, vinogradi, autentična ribarska sela te ostaci srednjovjekovnih gradova okruženih zidinama samo su neka od brojnih ljepota rivijere Šibenik. Ono što je čini vrlo posebnom su dva bisera prirode – Nacionalni Park Kornati sa svojih 89 prekrasnih otoka i hridi te Nacionalni Park Krka gdje se rijeka Krka svojim tokom od 72 Km probija tijesnim kanjonima prema Jadranskom moru i ostavlja za sobom bajkovite kaskade, slapove i jezera.

 

Copyright © 2018. / RIVIJERA
e-mail: rivijera@si.t-com.hr / sales: reservations@rivijera.hr / Tel/Fax: 00385 22 454 454