Rezervirajte odmor

Datum dolaska:

Broj noći:

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Super destinacija za Vaše klince

RIVIJERA Hotel IMPERIAL u Vodicama pripremio je za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. Osim toga, na raspolaganju imaju i mini klub pod vodstvom animatora.

I djeca i odrasli mogu koristiti unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom, igralište i teniske terene, te udoban smještaj u hotelskim sobama ili mobilnim kućicama.

Zabava i sport

Od sportskih, rekreacijskih i zabavnih sadržaja gosti imaju na raspolaganju: fitness, saunu, studio za profesionalnu masažu, teniske terene, igralište za djecu, stolni tenis, te otvoreni i zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom.

Tijekom ljeta nudimo bogat animacijski i sportski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu opustiti na terasi bazena uz zanimljiv zabavno-glazbeni program.

Raznovrsnost naše hotelske ponude upotpunili smo organiziranim izletima u obližnje nacionalne parkove, NP Krka, NP Kornati i NP Plitvice.

Vrhunska usluga i specijaliteti

Hotel ima klimatizirani pansionski i á la carte restoran, aperitiv-bar, raznovrsne snack barove i cocktail-bar na plaži ispred hotela.

Ne propustite kušati vrhunske dalmatinske i kontinentalne specijalitete uz bogat izbor vina iz naše vinske karte.

 

Copyright © 2015. / RIVIJERA
e-mail: rivijera@si.t-com.hr / sales: reservations@rivijera.hr / Tel/Fax: 00385 22 454 454