Rezervirajte odmor

Datum dolaska:

Broj noći:

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Hotel JADRAN u srcu Šibenika

Idealan je za smještaj poslovnih ljudi, ali i turista iz cijelog svijeta smješten tik uz more na Šibenskoj rivi...

VIŠE O PONUDI

Posjetite stari grad Šibenik

Jedan od najljepših dalmatinskih gradova koji je na Popisu svjetske baštine UNESCO-a...

VIŠE O PONUDI

Plaža u srcu Šibenika

Plaža Banj je šibenska gradska plaža s koje se pruža jedinstven pogled na staru gradsku jezgru...

VIŠE O PONUDI
Galerija slika

Hotel JADRAN

Jedinstvena lokacija Hotela JADRAN u Šibeniku glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju. Naime, hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu, s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata.

Nadomak Hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova na koju su Šibenčani posebno ponosni jer je 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Hotel JADRAN nudi udoban smještaj poslovnim ljudima i turistima iz cijelog svijeta. Kategoriziran je s tri zvjezdice i obuhvaća 57 soba. Sve sobe nude pogodnosti kao što su SAT TV, telefon i besplatan WIFI. Osim toga, posjetitelji mogu uživati u autentičnom dalmatinskom ambijentu taverne Kula u prizemlju hotela, te raznim dalmatinskim specijalitetima i vrhunskim vinima u a-la carte restoranu, ili ukusnim slasticama na terasi kavane s prelijepim pogledom na more.

Također, RIVIJERA Hotel JADRAN nudi mogućnost organizacije raznih poslovnih okupljanja i domjenaka, banketa i svih ostalih svečanih manifestacija.

Ne propustite zanimljivosti Šibenske rivijere. Osigurajte si ugodan boravak na idealnoj lokaciji u Hotelu JADRAN Šibenik!

 

Copyright © 2018. / RIVIJERA
e-mail: rivijera@si.t-com.hr / sales: reservations@rivijera.hr / Tel/Fax: 00385 22 454 454